HEROPENING van onze winkel : WIJ OPENEN ONZE DEUREN TERUG OP MAANDAG 18/05/2020 ! | Opgelet de winkel zal geopend zijn van maandag tot en met zaterdag (eerste zondag open van de maand) | Ons salon is gelegen in het hartje van Antwerpen in de Stadsfeestzaal (2-de verdiep) op de Meir shoppingsstraat. | eerste ingang Meir 78, tweede ingang Hopland 31, 2000 Antwerpen.

Hydra Facial Machine

Hydra - FacialHydra Facial Machine | Schoonheidssalon | Schoonheidsinstituut | Hair & Beauty Salon

1) Hydra - water dermabrasie is een opwindende NIEUWE technologie die de werkzaamheid van dermabrasie, vacuümsysteem en nieuw Aqua Fuse hydratatiesysteem combineert.

2) Het is veel zachter dan huilende dababrasie of diamanten dababrasie omdat alleen water wordt gebruikt en we professionele machines gebruiken.

3) Hydra dermabrasie (of hydra gezichtsbehandeling) past tegelijkertijd mechanische en chemische peeling toe. Een hydra dermabrasie-machine omvat een waterstraal, een luchtcompressor, een bidirectionele stroomregelklep, een gezuiverde container en een afvalwatertank.

4) Unieke hydra dermabrasietipstralen uit dunne en kleine stroom water en polijsten de huid op hoge snelheid door vacuümzuigen, de vloeistof waaruit ondertussen vochthuiden helpt.

5) Het belangrijkste voordeel van dergelijke hydra dermabrasie-machines is dat het veel zachter is door alleen water te gebruiken, en zorgt voor diversificatie van de behandeling door huidverzorgingsproducten te gebruiken voor verschillende functies zoals etherische olie, whitening-producten, melkzuur, salicylzuur en meer, om verschillende doelen op verzoek van klanten te bereiken.Functies1. Verwijder de opperhuidlaag van de opperhuid en verfris de huid

2. Verbeter de cellenorganisatie, verwijder de defecten.

3. Bevorder de collageen en elastische collageenregeneratie, imporve het mechanisme, versterk de elasticiteit, reconstrueer de gezonde huid

4. Afzonderlijke controle voor de kristalstroom en luchtdrukaanpassing, kan de exfoliërende diepte beheersen, het rood en ongemak verlichten.

5. Verbeter de volgende huidproblemen: dikke epidermis cutin laag, donkere huid, ongelijk pigment, rimpel, gebrek aan elastische huid, zonnebrand huid, alle soorten plons en ongelijke huid

Contact us

Maandag tot Zaterdag
10.00 uur - 18.00 uur

eerste zondag open van de maand

Ons salon is gelegen in het hartje van Antwerpen in de Stadsfeestzaal (2-de verdiep) op de Meir shoppingsstraat.


eerste ingang Meir 78
tweede ingang Hopland 31
2000 Antwerpen.