TC CRYO Machine

Het verminderen van vet is nog nooit zo veilig en gemakkelijk geweest!Hydra Facial Machine | Schoonheidssalon | Schoonheidsinstituut | Hair & Beauty Salon

Of u nu wel of niet last heeft van overgewicht, iedereen kan last hebben van die vervelende zones waar het gewicht of vet maar moeilijk verdwijnt. Daar kan cryolipolyse bij helpen. De cryolipolyse techniek is op de Harvard Universiteit ontwikkeld, waar een team onder leiding van de dermatoloog Dr. Dieter Manstein aantoonde dat vetcellen heel erg gevoelig zijn voor koude (cryo is Grieks voor koude).Hoe werkt TC lipolyse?Onze TC Cryo werkt met de cryo hormonale methode . Hierbij wordt de huid en het onderhuids vet gekoeld door een wrap, waardoor een vloeistof wordt rondgepompt. De wrap wordt aangebracht op het lichaamsdeel, waarvan vet dient te worden verwijderd. Omdat er verschillende vormen wraps zijn, kunnen vele delen van het lichaam worden behandeld en vaak ook tegelijk. Ook zijn de oppervlakken die worden behandeld zeer groot en gelijkmatig in vergelijking met vele andere methoden. Bij de TC-lipolyse behandeling (thermo contrast) behandeling wordt gericht de huid en het onderhuids vet gekoeld op 6°C. De spieren en het bruine vet proberen het lichaam op temperatuur te houden (37°C). Deze warmte wordt geproduceerd door vet te verbranden. Hiervoor maakt het lichaam zelf natuurlijke hormonen aan, die wit vet omzetten in bruin vet, dat de brandstof levert (Irisin en FGF21). Een van deze hormonen vertraagt ook nog eens de aanmaak van nieuwe vetcellen, waardoor het effect van de vetverbranding (lipolyse) langer aanhoudt. In een behandeling wordt drie keer 15 minuten lang gekoeld naar 6°C. tussen deze 3 koude sessies zitten 2 warme sessies van 5 minuten die de zone weer opwarmen naar een aangename 41°C. Dit gebeurt om de huidvaten, die door de koude samentrekken, weer open te zetten, waardoor het onderhuids vet bereikbaar blijft voor de opvolgende koude sessie. Een cryo contrast behandeling duurt in totaal 55 minuten. Hierna volgt er een lichte massage van het behandelde gebied, waarmee de totale TC lipolyse behandeling een uur duurt.

De TC CRYO houdt een veilige ondergrens aan van 6˚C en de medische gecertificeerde apparatuur controleert dat continu. Daardoor is behandeling met de TC CRYO uiterst veilig. Het cryo lipolyse proces is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). In de VS alleen al zijn in 2015 zo’n 12 miljoen behandelingen succesvol uitgevoerd.

Er komen dus geen injecties en geen naalden bij kijken, maar u valt af en u corrigeert uw figuur zonder operatie. Veilig en prettig!Hoe werkt een behandeling met de TC CRYO?De TC CRYO maakt gebruik van ergonomisch gevormde wraps die rechtstreeks worden aangebracht op de huid. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten, terwijl u comfortabel in de behandelstoel zit of ligt. Tijdens deze behandeling kunt lezen, muziek luisteren of zelfs een dutje doen. De Thermo Contrast Therapeut beoordeelt de specifieke situatie en stelt de TC CRYO in op het beste programma. Afhankelijk van de gebieden die behandeld worden, kunnen de kleren aangehouden worden (buik) of moeten deze gedeeltelijk uitgetrokken worden (benen, billen). Wij adviseren daarom om op de dag van de behandeling fijne, loszittende kleding te dragen.

Na een TC lipolyse behandeling kunt u direct verder met uw dagelijkse bezigheden.Voordelen van behandeling met de TC CRYO• Verbetering al na één behandeling zichtbaar
• In één behandeling meerdere zones mogelijk
• Egaal resultaat
• Veilig en geheel pijnloos
• Uitwendige behandeling, geen operatie
• Verstevigt de huid
• Geen hersteltijd, u kunt direct doorgaan met uw bezigheden

Contact us

Maandag tot Zaterdag
10.00 uur - 18.00 uur

eerste zondag open van de maand

Ons salon is gelegen in het hartje van Antwerpen in de Stadsfeestzaal (2-de verdiep) op de Meir shoppingsstraat.


eerste ingang Meir 78
tweede ingang Hopland 31
2000 Antwerpen.

WIJNEGEM SHOPPING CENTER
(Eerste verdieping 272B)
Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnege